Reklamní agentura Zobrazit menu
Všechny články

 

Pokud zrovna nemám telefon u ucha nebo neřeším, jak firmu posunout dál, rád si nakreslím nějaký design, protože jsem původně designer. Ve volném čase mě najdete v ušáku s dobrou knihou, na kole nebo v mé dílně, kterou jsem si doma vybudoval.

Jak na skvrny

Štítky: Naši klienti
Autor: Michal Brtníček

Publikováno: 09.08.2011

 

 

Realizovali jsme: analýza, grafický návrh, technické zpracování, redakční systém

Váš byt či dům je místo, kde trávíte spoustu času a určitě je Vaší prioritou cítit se zde co nejlépe. S tím Vám mohou pomoci právě voňavé a ekologicky šetrné výrobky Eurona by Cerny. S výrobky Eurona by Cerny jde úklid nejen hravě, ale i zdravě!

zobrazit tento web

Vyjádření klienta: Pro nové webové stránky jsem poměrně dlouho hledala někoho, kdo pochopí naše potřeby, bude dostatečně kreativní a hlavně - bude pracovat rychle a bez zbytečných průtahů. Náhodou jsem narazila na stránky Meebio Webdesign a využila jejich on-line kalkulaci. Velmi mě překvapilo, že cenová nabídka přišla v podstatě obratem a timing byl, ve srovnání s tím, co jsem obdržela od jiných studií, téměř k neuvěření. A nebyly to plané sliby. Příjemná překvapení pokračovala i nadále - grafický návrh vystihl přesně naše potřeby hned na první pokus a celý web byl připravený ještě před slibovaným termínem a za velmi příznivou cenu. Intuitivní redakční systém navíc zvládne obsluhovat opravdu téměř každý. Na každý náš dotaz odpověděli z Meebia vždy rychle a srozumitelně, mimo jiné nám promptně připravili i profil na Facebooku.V blízké budoucnosti nás čekají další projekty a já se na spolupráci s Meebio Webdesign velmi těším.
Bára Skálová
majitelka

 

 

 

Přidat komentář

 

Následující článek

Sociální sítě

 

Meebio newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.
Spamovat vás nebudeme - na to nemáme čas.

 

 

FORUM 24 Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra Globus Subway česká tisková kancelář Fujitsu KIA DHL