Reklamní agentura Zobrazit menu
Všechny články

 

Pokud zrovna nemám telefon u ucha nebo neřeším, jak firmu posunout dál, rád si nakreslím nějaký design, protože jsem původně designer. Ve volném čase mě najdete v ušáku s dobrou knihou, na kole nebo v mé dílně, kterou jsem si doma vybudoval.

Senzační prázdniny

Štítky: Naši klienti
Autor: Michal Brtníček

Publikováno: 01.10.2010

 

 

Realizovali jsme: analýza, grafický návrh, technické zpracování, redakční systém

Vážení klienti, milovníci prázdnin a cestování, dovolte nám představit nový web www.senzacniprazdniny.cz, který Vás provede nabídkou ubytovní v Itálii, Chorvatsku, Čechách a na Slovensku. Nabízíme ubytování v regionech Itálie a to především v oblastech Kalábrie, Abruzzo, Kampánie, Ligurie, Marche, Toskánsko a Veneto. Najdete zde apartmány, hotely a agroturistiku na ostrovech Sicílie, Sardinie, Ischia a Elba.

zobrazit tento web

Vyjádření klienta: Firmu MEEBIO WEBDESIGN jsme oslovili pro vytvoření webové prezentace naší cestovní agentury v začátcích podnikatelské činnosti a využíváme jejich služby dodnes. Velmi si vážíme jejich flexibility, schopnosti přizpůsobit se jakémukoliv požadavku a především serióznosti. Vytvořili pro nás grafiku katalogu, webových stránek, ale i optimalizaci našich webů. Zárukou kvality a především jistota, že jsme si vybrali dobře tvůrce našich webů, je velmi kladný ohlas a zpětná reakce z řad našich zákazníků... A to je pro nás hlavním důvodem, proč se rádi vracíme k MEEBIO WEBDESIGN.
Zuzana Kolářová
Majitelka CA KALÁBRIE-CZ TRAVEL

 

 

 

Přidat komentář

 

Následující článek

Sociální sítě

 

Meebio newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.
Spamovat vás nebudeme - na to nemáme čas.

 

 

FORUM 24 Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra Globus Subway česká tisková kancelář Fujitsu KIA DHL