Reklamní agentura Zobrazit menu

 

Všechny články

 

Meeb 3 se blíží, co vás čeká?

Autor: Meebio

Publikováno: 17.04.2011

 

30.4.2011 uvedeme novou verzi redakčního systému, ktery je u našich zákazníků velmi oblíben. Po dvou letech vývoje přichází jeho třetí verze a vy se můžete těšit na spoustu novinek, vylepšení a několik nových funkcí.

E-shop

Největší novinkou nové verze je rozšíření o internetové obchody (e-shopy). Díky Meeb tak nyní můžete provozovat tké e-shop, vkládat produkty, volit dopravy a možnosti plateb. Díky intuitivnímu objednávkovému systému máte přehled o všech objednávkách, systém automaticky zákazníka informuje o stavu objednávky a umožňuje zákazníkovi sledovat zásilku a to ani zdaleka není vše.

U produktů můžete vkládat fotogalerie, akce a spoustu dalších možností. DPH se automaticky dopočítává, podle toho, jestli jste nebo nejste plátce (můžete si nastavit). Je možno také volit limit pro dopravu zdarma. Samozřejmostí je napojení na zboží.cz a heureka.cz.

Zásuvné moduly

Jednotlivé doplňkové funkce systému byly odděleny a přidávají se nyní dle potřeby jako zásuvné moduly. Můžeme Vám tak v případě potřeby doprogramovat zásuvný modul na míru nebo Vám poskládat funkce přesně podle toho, co od redakčního systému očekáváte.

meeb 3

Rozšíření fotogalerie

Fotogalerie můžete na Váš web přidávat jednoduše, stačí přetáhnout fotky myší do okna administrace a všechny se hromadně upraví a nahrají. Nyní můžete ke každé fotografii jediným kliknutím přidat také popisek.

Je toho opravdu spousta, vylepšení se dočkala téměř každá čast redakčního systému a vyjímkou nebylo ani uživatelské rozhraní, které je nyní ještě více intuitivnější. Nebudeme už dále více prozrazovat, 30.4.2011 sledujte náš firemní web.

 

 

 

Přidat komentář

 

Předchozí článek Následující článek

Sociální sítě

 

Meebio newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.
Spamovat vás nebudeme - na to nemáme čas.

 

FORUM 24 Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra Globus Subway česká tisková kancelář Fujitsu KIA DHL